İnternet dünyasını viral uygulamalar bastı:) Önceki yıllarda e-posta'larımıza gelen ne yapmamız gerektiğini söyleyen,yapmadığımız takdirde başımıza gelebilecek olası kötü şeylerden bahseden viral e-postalarla uğraştık.Daha sonra internet içerik zenginliğin artmasıyla bu e-postaların yerini videolar aldı. Mecra önce amatörce, daha sonraları etkinliği ve gücü anlaşılınca profesyonelce kullanılmaya başlandı.
Viral uygulamalara hergün onlarcası katılıyor.Kimileri ismine yaraşır şekilde virüs gibi yayılıyor.Kimisi başarısızlıkla sonuçlanıyor.Viral videoların başarısı ve gücü insanların güdülerini harekete geçirmesinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Güldürmesi,eğlendirmesi,meraklandırması insanlar doğasından kaynaklı olarak,bu tarz hislerini paylaşma ihityacı hissediyor.Altta linkini verdiğim,profesyonelce hazırlanmış bu viral uygulama tam da anlattıklarımı açıklar nitelikte
. Brezilya'da ki bir bira markası için kurgulanmış.Gerçekten güldürüyor.

Öncelikle aşağıdaki linki kopyalayın.Daha sonra bir arkadaşınıza yollayın.Arkadaşınıza;Seu nome kısmına sizin isminizi yazmasını söyleyin. Nome Do amigo soado kısmına ise kendi ismini yazmasını söyleyin.Ama Dikkatli olun herkese göndermeyin :)


Ajansı:
AlmapBBDO

http://www.tatuagemdaboa.com.br/