Coca Cola'nın tüm dünyada ilgi gören "Mutluluk Fabrikası" adlı filmi 31 aralıkta vizyona(Tv ve Sinema) giriyor. Lansmanı www.coca-cola.com.tr'de yapılacak.Mutluluk Fabrikasi hikayesi,Wieden + Kennedy'inbaşarılı reklam kampanyasıyla başladı.Bu kampanya başarısını Cannes'da Altın Aslan Ödülü alarak da perçinledi.Kampanya o kadar ilgi gördü ki viral videolar,filmin kahramanlarıyla yapılan röportajlar ! -çok gerçekçi-:) birbirini izledi.
Yeni lansman mecramız Second life rahat durur mu? Filmin bir de second life 'da prömiyeri yapıldı.Buradan izleyebilirsiniz.
31 aralıkta lansmanı yapılacak filmin reklamları tv'de dönmeye devam ediyor.İstanbul'un merkezi yerlerinde ve metro istasyonlarında ise filmin afişleri bulunuyor. Anlaşılan Coca -Cola Tükiye, bu filmi ve kampanyayı ciddiye alıyor.Filmin teaser'ı ve viral uygulamasına şu siteden bakabilirsiniz. Çok başarılı bir viral olduğunu söyleyemem.Mail bilginizi almaktan öteye gidemiyor.
Animasyon olarak ise çok başarılı bir uygulama coca-cola yaptığı işlerde; tv reklamları,bilboardlar,afişler hepsinde çok güçlü bir görsellik kullanıyor.Zaten arkasında muhteşem bir marka bilinirliği ve gücü var.Coca Cola, marka olarak bana güzel şeyler çağrıştırmasa da çok başarılı olduğu kuşku götürmez bir gerçek.